Returnering

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt, får varen i fysisk besiddelse. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Varen byttes kun når Cranio mærkat er intakt og stadig sidder på varen. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare, som er ubrugt.Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.Sådan fungerer fortrydelsesretten. Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder ved at sende os en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder.

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende varen til:
Cranio 
Stenten 1

4200 Slagelse

Uden unødig forsinkelse og senest 8 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 8 dage. Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. Du skal selv betale for returnering af varen. Ved brug af CranioFashion.dk’s returlabel, koster det kr. 59,- som fratrækkes dit købsbeløb.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb. Derudover vil det lette ekspeditionen, såfremt du vedlægger en udfyldt returformular. Bytte til samme style i en anden størrelse eller farve, ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto. Det sikrer at den ønskede størrelse eller farve ikke i mellemtiden er udsolgt.

Vigtigt: Husk at vedlægge returseddel.