FAQ

Hvorfor handle hos Craniofashion? 

Craniofashion er et dansk start-up, og vi tager stor stolthed i vores produkt samt vores kundeservice. Vi stiller høje krav til vores leverandører, både ift. bæredygtighed samt sociale ansvar. Du er beskyttet af vores 14 dages fuld retur- og ombytningsret, hvis du af hvilken som helst årsag skulle være utilfreds med dit produkt.

Hvor lang er leveringstiden? 

24-48 timer under normale omstændigheder. Dog kan der her I start forløbet og ved kampagnetilbuddet forekomme få dages yderligere forsinkelser.

Hvor sender I fra? 

Fra Islev, hvor vi har kontor og lager.

Har I tilfredshedsgaranti? 

Ja, det har vi. Hvis du ikke er tilfreds - så får du pengene tilbage med det samme! Uden at vi skal stille dig nogen som helst spørgsmål - det kalder vi for 100 % tilfredshedsgaranti.

Lever CranioFashion´s produkter op til det de lover? 

Som alle vores glade kunder samt samarbejdspartnere også har konkluderet, tør vi godt love at alle får et produkt, hvorfra navnet er kommet fra. Hvis du dog mod forventning ikke mærker en markant forskel, så skriv eller ring til os - så refunderer vi dine penge. Så sikre er vi nemlig på vores produkt! 

Kan man selv hente sin pakke? 

Ja sagtens. Skriv dog lige inden til info@niofashion.dk, så vi kan gøre din pakke klar og fortælle, hvornår du kan hente den.

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.